Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriva

 

 

natt

morgon väntar

med kanske

 

i vårt vackra mörka;

och jag

flyger långt med dig

nära 

din värme i min

 

du är

ett ljus i mitt djup av gåtor

är

det sköra och starka utan språk

 

*

 

precis så

 




Fri vers (Fri form) av in effigie VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-09 03:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP