Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kär skrivarvän


TILL FIA-LOTTA


visst finns det olikheter
de måste ju få finnas
men jag är angelägen
om att vår värld ska vinnas
då vill jag övertyga
och vill ver än jag mäktar
tar i så skinnet spricker
orerar, bråkar, fäktar
då blir jag outhärdlig
ty i den egna kraften
finns ej den rätta musten
finns ej den söta saften
förlåt mig, fia-lotta
jag vet jag är besvärlig
försöker mitt i trasslet
åtminstone va ärlig


LARZ GUSTAFSSON  9/12 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2016-12-09 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP