Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesi.

jag betraktade ditt ansikte
och tänkte poesi

jag hörde dina tankar
och tänkte poesi

jag såg din själ
och tänkte poesi

du är en bok
med dikter
som alla har sitt ursprung
i mitt hjärta

de är för hela världen 
att se
och de berättar om
en kärlek
med komplexitet och brister

poesi
alltid poesi
om dig
och om mig,

hur jag ser dig
hur jag ser poesi

att andas
att tänka
att skriva
poesi

om dig
mest om dig
och lite om mig själv

när jag älskar dig
när jag skriver dig

poesi

 

© November 2016




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-09 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin denna, om känslor och poesi..
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP