Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STAN PÅ MINA FEM

jag kan stan

på mina fem

jag har gjort den

till mitt hem

temporärt

i väntan på

målet jag

en gång ska nå

 

 

innerfickans

innehåll

jag har nästan

sådan koll

gata upp

och gata ner

torg och parker

och kvarter

 

det är

allvarstyngda år

midnattstidens

kamp är svår

men det finns

en himmelsk stad

tanken därpå

gör mig glad!

 

 LARZ  GUSTAFSSON




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2016-12-10 14:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den himmelska staden! Fint
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP