Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HATAR NOBELFESTEN

jag hatar nobelfesten

ett jippo för de rika

jag hatar nobelfesten

men alla ska tycka lika

därför skyr man mig som pesten

man hatar det unika

jag hatar nobelfesten

ett jippo för de rika

 

LARZ GUSTAFSSON  10/12 2016

 

Och som Johnny Rotten sjöng: "WE MEAN IT, MAAAAAN!"

 

Här håller jag för en gångs skull med Åkesson!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2016-12-10 18:57



Bookmark and Share


  ULJO
Ja det är ett stort slöseri med pengar. Som väl kunde användas till något bättre.
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP