Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVINFESTEN

i mångfaldens sverige

fryses oliktänkande ut

i mångfaldens sverige

tar toleransen slut

man slår sig för bröstet

och verkar så präktiga

men höjer nån rösten

så spelar man mäktiga

 

 

på svinens vidriga fester

bojkottas oliktänkande

man vill ha korrekta gäster

allt annat är kränkande

 

 

LARZ GUSTAFSSON 10/12 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2016-12-10 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De är makalösa att slösa bort våra skattepengar!
Att bojkotta oliktänkande är diktaturbeteende, inte mångfald...

2016-12-10

    ej medlem längre
Oliktänkande kränkes! Var har yttrandefriheten tagit vägen?
2016-12-10

  Larz Gustafsson VIP
Lika motbjudande.
2016-12-10

  objekt3
Bockfesten!
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP