Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besviken

Det finns mycket som är gammalt
som jag borde glömma bort
men det är inte så enkelt
om jag ska fatta mig kort

fast det kan jag inte göra
jag har släppt allt som har hänt
men det tog lång tid att laga
alla broar som du bränt

och jag kände mig så ensam
när jag flyttat härifrån
så jag glömde mina vänner
jag såg din tystnad som ett hån

När alla ville muntra upp mig
så var det bara, bara du
ingen orkade visst med mig
tur att jag har vaknat nu

jag har insett vad jag gjorde
jag var näst intill besatt
jag blev så bra på att blunda
men låg sömnlös varje natt

Du ser glad när vi träffas
som om vi sågs sist igår
men det märks att du har missat
att vi inte setts på år






Övriga genrer av Millner VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-11 03:39



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Kan ju gissa vad det handlar om
2016-12-12

  ULJO
Berörande skrivet med känsla och passion och med snitsiga rim
2016-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP