Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek var glödhet/hat var iskallt

Det var längesen sist
För många dagar, minuter, sekunder sedan.
Världen var så sluten
I ett mörker så svart
kan vintern försvinna över en natt?

För Våren började lysa.
En dag öppnade sig täcket över jorden .
Samtidigt som jag hörde de vackraste orden.
Du värmde de köldskador som de senaste vintrarna givit.
Jag antar att man som liten trängde bort smärtan
Som orsakat att man senare lidit.

Om kärleken var glödhet skulle jag brännas.

Våren började lysa
Samtidigt som min värld
återigen börjar frysa.
Dina handlingar tog så hårt.
De skulle visa sig göra mitt
Liv för svårt.
Vart försvann ljuset?
Eller var det något annat?
Jag frågade människorna runt omkring
det log och sa att jag i kärlekens värld ramlat.

Om hatet var iskallt skulle jag frysas.



Våren började lysa
Men det va mörkret som fick mig att rysa.
Det har gått många dagar,
minuter,
sekunder sedan sist.
Ett förlåt fick jag höra.
Saknaden börjar flöda inom mig.
När du återigen viskar
de vackraste orden i mitt öra.
Slutligen……

Förklaringar.
Svårt att tro,
Varmare känslor.
Jag visste.
Du är vinter.
Faller återigen.




Fri vers av frusen
Läst 184 gånger
Publicerad 2006-05-16 15:27



Bookmark and Share


    sammyboy
du är grym tjejen! ;)
tycker om dina texter.. hoppas de kommer fler snart ..
2006-05-21
  > Nästa text
< Föregående

frusen