Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: "The Kid With The Replaceable Head", Richard Hell & The Void Oids


UTAN UTBYTBART HUVUD




hon bebor en planet
lika stor som en stad
hon är lyckosprofet
och hon älskar choklad
här finns ingenting bittert
för allting är sött
bara sockervadd, glitter -
hon blir aldrig trött

titta, hon är här igen
lyssna, hon är kär igen
orden doftar bubbelgum
candy caroline har lämnat sitt rum

hon förväntar sig rosor
för det är kutym
där hon skrider till verket
i moln av parfym
blott det bästa är gott nog
åt fröken perfekt
nästan alla på åsen
är folk av fin släkt


titta, nya pumps igen
se på hennes nye vän
vänta tills hon gör dig stum
candy caroline har lämnat sitt rum


LARZ GUSTAFSSON 12/12 2016

https://www.youtube.com/watch?v=QsEbzX2OMP8

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2016-12-12 16:35



Bookmark and Share


  Lodjur i klänning
Där satt den!
2016-12-12

    ej medlem längre
Mycket musikalisk text. Så fin!
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP