Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför , hur och om

Jag skriver som jag vill.
Utan regler, styrd av driv.
Jag skriver som jag vill.
Det jag delger, är mitt liv.
Jag skriver som jag vill.
Jag skriver som jag vill.
Inte för att jag kan, mer av tvång
Jag skriver som jag vill.
Den kan bli kort, den kan bli en sång.
Som jag vill så skriver jag……………




Fri vers av Notorius T
Läst 112 gånger
Publicerad 2016-12-13 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notorius T

Senast publicerade
Varför , hur och om
* Se alla