Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förströstan

Med svepande tag kisar  jag mot dina blanka fåror

En lugn rytm bärgar förtröstan över allt

Ansikte mot ansikte skönjas leende strimmor

av ljus, hopp och lättnads suckar.

Livet kan skönja allt. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-14 11:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint ju!
2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP