Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast


MÄNNISKANS SJÄLVFÖRVERKLIGANDE ENVÄLDIGHET

Jorden hade existerat i harmonisk balans mellan djur o natur tills där kom en art benämd som "människa"de spred sig som en farsot över jorden där man sade sig :"den här kontinenten tycker jag om,den är min" och så började de inledande inbördeskrigen om vems som var vad och tillhörde vem.

Men detta var bara början på människans enväldiga maktfullkomliga självförverkligande.

Så dikterades till folket hur de skulle leva,tänka och göra för att bli lyckliga,i annat fall bestraffades de redan i livet och även i döden,där de hamnar i helvetet.

Nu bröt världskrigen ut.....




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-14 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP