Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GAMLE GLADER

eftermiddagssol

på fleminggatans husfasader

här står gamle glader

välsignad av sin Fader

några dagar till

och sedan ska det vända

och då är det värsta

oavlåtligen till ända

 

LARZ GUSTAFSSON  14/12 2016

https://streetview.hitta.se/streetview/v4/snapshots/2933/19715/fleminggatan20agaevle.jpg




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2016-12-14 16:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mörkret vänder och ljusa dagar återvänder! positivt och bra
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP