Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min första dikt här på poeter Enjoy!


Dokument obeskrivliga känslor!

Ett gott hjärta, ett rent hjärta fullt med känslor
jag skulle vilja använda ordet \"perfekt\" till
detta hjärtat. Men trots det, så kan inte detta hjärta beskriva
en ända känsla. Jag har ont i mina fötter, för jag har gått
så långt runt detta hjärtat för att kunna känna något
av detta goda hjärtat, men tyvärr som sagt
detta hjärta har obeskrivliga känslor.




Fri vers av icecream
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-05-16 18:06



Bookmark and Share


    BrokenHearted
väldigt vackert och omfamnande skrivet

välkommen!:)
2006-07-03

  prinscess VIP
du är så välkommen
utan oss poeter tomt på texter
så njut och läs
och skriv
jätte fin denna text
värd en klar femma
2006-05-18

    ivre_de_vie
välkommen hit till poeter.. hoppas du ska trivas!
mvh / i
2006-05-17

  The Third Poet
Underbar dikt. dem ord som aldrig kom över mina läppar är sagda :)
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

icecream
icecream