Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

När man förlorat den närmsta
När den man älskar är borta
Den trygghet
Den glädje
Det liv man hade
Allt bortom molnen
Inget är bra
Inget finns att leva för
Inget finns
Inget alls
Snart finns man inte själv
För va ska man ta vägen
När allt är borta




Fri vers av patientnr14
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-15 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

patientnr14