Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JULEN FÖR LÄNGE SEN

JULEN FÖR LÄNGE SEN

Frostiga dagar och iskalla nätter
Granarna klädda med fina ljus
Ljudet av släd-klockorna i snön
Det var julen för länge sen

Många åkte släde drack glögande vin
Fönster täckta av frostiga isfigurer
Klenäter och pepparkakor i mängder
Det var julen för länge sen

Fotsteg på trappan borstade bort snön
Man sjöng julvisor och doppade i grytan
Bocken kom med julklapparna och önskade God Jul

Stjärnfulla nätter var vackra med kalla
Många goda vänner kom och hälsade på
Livet var annorlunda då nu är allt stress
Man drömmer om julen för länge sen.

Frostiga dagar och iskalla nätter
Granarna klädda med fina ljus
Ljudet av släd-klockorna i snön
Det var julen för länge sen
SOLO

Frostiga dagar...

GOD JUL

15-12-2016
Bo Grapenskog








Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-15 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj