Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sömnlös i fullmånenatten


Luna plena


Luna plena
genom mitt sovrumsfönster
stiger du in
och tar natthimlen med dig

Mitt rum blir en del
av universum
och jag försöker räkna stjärnorna
men kommer av mig
de är för nära

Till slut släpper jag taget
och då börjar en dröm
att öppna sig




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-12-16 15:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och magiskt skaldat!
2017-01-12

  Salvation Pepper
Vackert och mjukt!
2016-12-23

  ULJO
Mycket fint
2016-12-19

  Ingrid Trolle
En sömnlös natt men
med ett magiskt ljus
och sprakande stjärnor
Mycket fint!
2016-12-18

  Lars Hedlin
Varm och härligt skriftat min vän :)
2016-12-18

  Monika A Mirsch VIP
Din dikt lyser i de många stjärnornas ljus - och jag bara njuter av stämningen trots plågan.
2016-12-17

  ResenärGenomLivet VIP
Många har problem med att sova när det är fullmåne...skönt när det ändå går att somna...fin dikt...
2016-12-16

  Chawa VIP
Stämningsfullt i sömnlösheten - magin inträder när spärrarna sakta släpps... och jag som älskar fullmånen... Tack för vackra bilder!
2016-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Vackert skrivet om en magisk natt!
2016-12-16

  Pia //
Härligt..lev drömmen.. :) Fin bakgrund. Gillar!
2016-12-16

  Anya VIP
Men så fint...så vackra besjälningar. bland det finaste jag läst av dig. Sparas!
2016-12-16

    Dan Myrbeck
Man undrar vad drömmen innehåller...!
2016-12-16

  Bo Himmelsbåge
Vackert o stämningsfullt förmedlar Du
denna fina upplevelse av Ditt sovrum badande i månljus... när hela Universum öppnar sig och Du färdas in i
det okända genom drömmen...
Tack!
2016-12-16

    ej medlem längre
Ja, nästan som man får lite kontakt med universum när rummet badar i månljus! Svårt att sova när det är så vackert!
2016-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP