Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandpapperets sorg

Jag är ett litet ensamt sandpapper
som vill slipa på din yta
för att jag vill få fram känslorna
när orden börjar tryta

Jag är ett litet ledset sandpapper
och jag används till fel grejer
om jag ändå kunde prata så
du hör allt som jag säger

Jag är ett litet använt sandpapper
och jag saknar dig som träbit
jag har inga vänner kvar och det
känns som jag inte hör hit

Jag är ett litet kastat sandpapper
ingen snickare vill ha mig
jag är ersatt av maskiner
men jag tycker mycket om dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-16 23:26



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Gillar liknelsen
2016-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text som berör!
2016-12-17

    Jane S VIP
Vilken söt sång. :-)
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP