Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dravel


I Brist På Berörning

Min hand kan fortfrande känna din

Vad ska man göra när varenda cell i kroppen skriker efter berörning,
efter omfamning

efter dig?




Fri vers av MissHeaven
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-05-16 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissHeaven

Mina favoriter
R.I.P Rest In Poetry