Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisont


oavsett avstånd
mellan oss ser du bara
det som finns i dig

oavsett det som
finns i dig ser du bara
avstånd mellan oss




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-17 09:10



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Tankeväckande dikt.
2016-12-18

  Anya VIP
Jaa ett moment 22 när en relation inte fungerar. Det gäller att ha en balans mellan sig själv och andra...mycket svårt...jag vet...
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP