Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH MITT I ALLT DETTA

och mitt i allt detta

är Herren min styrka

vid sidan av jul och

er avfallna kyrka

och mitt i allt detta

finns strömmar av jubel

som inte kan mätas

i kronor och rubel

 

här finns det ett flöde

som aldrig ska sina

trots kaos och förvirring

trots oro och pina

på berget en fyrbåk

i hällebergshuset

vars grundval är Klippan

vars signum är Ljuset

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/12 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 443 gånger
Publicerad 2016-12-17 14:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vacker text och bilden är en pärla!
2016-12-17

    ej medlem längre
Det är något vackert över en fyr, fin bild! Fin dikt, bra skrivet!
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP