Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED TACKSÄGELSE

med tacksägelse

vill jag sjunga

stegen känns inte

längre tunga

av tacksägelse

vill jag brinna

allt det synliga

ska försvinna

men trons öga ser

bortom taken

och trons blick den är

klar och vaken

fylld av tacksamhet

vill jag vandra

Du, blott DU är Gud

inga andra!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/12 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2016-12-17 14:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker lovsång Larz!
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP