Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livbojen

Snälla, simma lugnt
för mitt hjärta känns så tungt
det finns vågor som är stora
och du får inte förlora
snälla stanna här
för vart än vågorna bär
vill jag inte att du råkar i besvär

Uppfyll inga krav
på en främlings mörka hav
det är mycket som är okänt
och du har nästan nyss anlänt
stanna här ett tag
för utan dig blir jag svag
ska vi stanna här en stund till, du och jag?

Havet är så blått
där blir allting stort så smått
och ditt eget hav av tårar
bara ger mig kalla kårar
men var inte rädd
ska se till att du blir sedd
håll dig nära mig så ska jag vara beredd

Jag vill se på dig
och på allt du gjort med mig
jag är fylld av tusen frågor
och humöret går i vågor
ofta är jag trött
och ibland är ögat blött
det känns tryggare när havet vilar slött

Om du drunknar nu
skulle jag sjunka som du
du får inte vara långt ut
för då tar min sista ork slut
om du tar min hand
ska jag hjälpa dig i land
du är djupare än havsvatten ibland




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-17 16:38



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra
2016-12-18

    Jane S VIP
Söta sånger som sagt. :)

2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP