Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gratis fil

Jag vet vart man kan hitta gratis fil
åt alla dessa dessa människor med taskig stil
den passar så bra åt någon som är dum
och tack och lov så har den inget utgångsdatum

Den kommer ifrån livets mejeri
och är en äkta vara som är laktosfri
din mage ska du inte bry dig om
men se upp, den här sortens fil kan svida liksom

Den lämnar ofta märken på din hud
den kommer alltid till dig med rätt hårda bud
för smärta är en viktig ingrediens
den visar ofta människor hur någons liv känns

Du har alltid en örfil i din hand
en örfil som du kanske får slå ut ibland
med handen följer faktiskt vissa krav
en örfil som du ger måste du också ta av




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-17 18:43



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Helt klart är det så
2016-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP