Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråzonsbagatell 305

 

 

Belyser skuggan

av ett tvivel om livet

pågår här eller

bakom kulisserna där

andra drar i trådarna

 

osynliga för

oss som så gärna vill tro

på demokrati

och inte illusionen

av ren och skär godhet i

 

handen på ondskan

förklädd som en trollkarl som

utövar magi

tänder fjärde ljuset i

advent skuggorna dansar

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-18 16:28



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Med ett fåtal ord kastar du läsaren mellan olika verkligheter..... från ondskan i världen till adventsljusens meditativa sken i juletid - oerhört bra skaldat.
2016-12-20

    ej medlem längre
Riktigt oerhört bra!!!
2016-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP