Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig och därför gör det ont

Jag är så kär att jag går sönder.
För jag är så kär att det gör ont.
På riktigt

Det dunkar i halspulsådern och hjärtat flimrar likt technoljus i motljus när du rör vid min hud.

Det gör ont och värker i huvudet mitt när du ler, och kroppen skävlar som vid avtändning varje gång du inte är här.

Men kärlek ska göra ont.

Kärlek ska kännas i hela kroppen när det är på riktigt.
Kärleken gör ont för att den hängiver sig som ett täcke över det du älskar.
Likt hur kroppen ilar en vinternatt när handen har tappat sin vante, lika ödmjukt och rädd är hjärtat att förlora den du älskar.

Kärlek är äkta när det gör ont.
Kärlek ska kännas, för att du älskar någon så mycket att rädslan att förlora, får dig att andas med insidan på utsidan.

Sluta aldrig få mig att känna mig rädd, att få mig att känna.
Jag älskar dig och därför gör det ont.




Fri vers (Fri form) av FannyMCD
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-19 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FannyMCD