Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta

Långt där borta
Längre bort än man anat
Där ligger friheten

Så långt borta
Omöjlig att nå
Där ligger tryggheten

Men jag skulle färdas


Vart som helst


Över horisonten
Över bergen
Över hela jordklotet
För att finna det jag söker




Fri vers av Julia R
Läst 643 gånger
Publicerad 2006-05-16 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia R
Julia R