Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


ALDRIG TILLBAKA

jag är så tacksam

för allt jag fått smaka

nu går jag framåt

vill aldrig tillbaka

Du leder stegen

och visar mig vägen

och Du är trofast

i alla lägen

 

 

kommer regn, kommer sol

stormar piskar mot grunden

men Du håller mig cool

i den svåraste stunden

kommer kyla och is

kommer mörker och fasa

inget kaos, inget kris

kan få borgen att rasa

 

 

jag lockas inte

av postorderlycka

behöver inte

en stapplandes krycka

det där som frestat

kan ej appellera

det jag fått del av

är så mycket mera

 

 

Du är Den Ende

som gör det Du gjorde

Du som fullgjorde

allt det som jag borde

och det kan ingen

demon kopiera

och ingen bluffmakare

imitera

 

 

LARZ GUSTAFSSON  20/12 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2016-12-20 11:01



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket fin hyllning till honom som alltid finns vid vår sida!
2016-12-21

  AnnaMy
EN klockren text som passar i mitt liv just nu
2016-12-21

  objekt3
Vägran som illuminerad stig :)
2016-12-20

    ej medlem längre
Fin hyllning till den ende som är värdig vår tillbedjan!
2016-12-20

    ej medlem längre
Vilken tordönsröst! :) Bra!
2016-12-20

  Annaemi VIP
Starka ord, vacker dikt!
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP