Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervila

Vinterdvalan, den vackraste av tystnader
där isrosor glänser i tomhet
och intet
sjunger med vinden

och tystnaden
sjunger med vinden

Vintertystnaden är ett vaknande
där isliljor bär små istappar
och tomheten
svarar vinden

och vinden
svarar tomheten

Vintervila lugnar en trasig själ
där issippor är glasblå
och tvekan dansar
med evigheten

och tvekan dansar
med tvekan




Fri vers av Nik Magito
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-05-16 22:00



Bookmark and Share


    ulpa
Tjoho

Tusen vad bra
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Nik Magito