Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktan är en man

Fruktan är en man
Fruktan är en dröm
Fruktan är ett möte
och en längtan

Rädslan är en man
Rädslan är ett minne
Rädslan är ett möte
och en längtan

Skulden är en synd
Synden är en skuld
Det är synd att skulden
inte är samma man

som fruktan
som rädslan

Vaknandet är ett ljus
Ljuset är en brand
Branden är helvetet
Helvetet är mitt hjärta
Jag vill inte att mitt hjärta
vaknar




Fri vers av Nik Magito
Läst 580 gånger
Publicerad 2006-05-16 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nik Magito