Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidstankar

Det är av slentrian vi svarar
jag har inte tid nu
när tror du då att den kommer?
den tid du har
den tid du väntar på

Du har tiden
den har dig
tiden kommer framifrån
tiden går
vart går den?

Slentrian förresten?
Vilket konstigt ord
tid förstår jag
men slentrian?

Jag måste nog slå upp det i SAOL
eller googla
se där ett nytt ord
som jag förstår

Det var det som tiden gav mig
insikt
nya ord
ett annat sätt att tänka
ett annat sätt att förhålla sig
till tiden och livet

Men det kan vara
att den tid som gått
är så mycket längre
än den tid som väntar mig
eller som jag förväntar

Jag har tidsförväntan







Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-21 10:44



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
"Tidförväntan" vilket härligt ord.
Tidsfördriv kanske är dess motsats
men det står inte i SAOL och inte
finner man tanken på google.
2016-12-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
ett ögonblick snälla,
2016-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP