Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPP- OCH NEDFÖR

upp- och nedför vimans backe

sjuttiotal och åttiotal

jag har många

år på nacken

jag är fri

har gjort mitt val

 

fri från allt

i mitt förflutna

det är inte längre mitt

alla bakdörrar

förslutna

kusten klar

och fältet fritt

 

 

vimans backe

andra vyer

på väg hem

och inte bort

uppför eller

nedför backen

tiden här

är ändå kort

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/12 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2016-12-21 15:15



Bookmark and Share


  objekt3
"Vi kom hemifrån och vi är på väg hemåt"
2016-12-21

    ej medlem längre
På väg hem, underbara framtidsutsikter!
2016-12-21

  Susanne Klint Martell
befriande rader
2016-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP