Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEDSTJÄRNA

Du är min ledstjärna

när jag navigerar

sjökortet är Ditt Ord

grunddokumentet

jag dagligen studerar

längs färden på vår jord

Du är min herde

som leder mig till ängar

som alltid gröna står

Du ger mig det

som aldrig kan köpas

för pengar

Du ger mig gyllne år

många hörs tala

vitt och brett om karriären

det är fåfängligt tal

jag proklamerar

att revolutionären

gör ett helt annat val

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/12 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 338 gånger
Publicerad 2016-12-22 15:17



Bookmark and Share


  objekt3
Val<3
2016-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP