Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvarligt farligt

Till dig som tänkte lämna
var redo för att gå
till dig som vände om
men har ändrat dig ändå
det blir allvarligt farligt
om du stannar i ett rum
där någon håller kvar dig
och får dig att verka dum

Visst känns det inte bra
när någon skrattar åt din rygg
nej därför ska du gå
så att du växer och blir trygg

Spring, spring, spring
det finns ingeting att hämta
hur kan någon våga skämta
mot en trasig blick?
Säg nej, nej, nej, nej
det är aldrig du som felar
mot människor som spelar
så gå, bara gå

Till dig som blivit sårad
av överlägsna skratt
till dig som sorgligt nog
ligger vaken nu inatt
det blir allvarligt farligt
när du inte sover gott
när någon håller kvar dig
i en värld som går i grått

Visst känns det inte bra
när någon skrattar åt din rygg
vänd inte om och ändra dig
då blir du bara skygg

Spring , spring, spring
det finns ingeting att hämta
hur kan någon våga skämta
mot en trasig blick?
Säg nej, nej, nej
det är aldrig du som felar
mot människor som spelar
så gå, bara gå




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2016-12-23 03:58



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Tänkvärda rader
2016-12-27

  Maria Sundelin VIP
Så är det, men rädsla håller fast vid fel saker.

2016-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP