Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dess väsen av liv.


Björken väsen.

Fånga dagen innan det är för sent för att leva!

 

Hålla ditt andliga liv.

 

Ta intelligens

Det är den lättaste fasen av galenskap!

 

Ta din stund,

Tid, inga fler återgår

 

Lyssna på din tanke.

Det kan vara ett meddelande från ditt hjärta!

 

Ta emot kärleken i själen

Så ser vi, att bli i odödlighet!

 

Läs...

Ord, förädla

Vill hitta meningen med livet




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2016-12-23 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP