Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

METEOROLOGISKA MASOCHISTER

den soliga sidan

av vintersolståndet

nu går det åt rätt håll igen

det mörkaste mörka

är nu överståndet

det kommer en vår, gamle vän

men säger man sådant

blir människor sura

och muttrar om kyla och snö

de vill sitta hemma

och slöa och kura

och vill inte se vintern dö

jag struntar i bittra

och gravt missunnsamma

de tillhör de chanslösas tropp

och allt deras struntprat

kan göra detsamma

för här är humöret på topp

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/12 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2016-12-24 13:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra Larz!!
2016-12-24

    ej medlem längre
Ja det är alldeles underbart att det vänder. Det har varit som en vårdag och för min del får det gärna fortsätta, jag saknar ingen snö, väntar bara på våren...
2016-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP