Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24/12

bara en helt vanlig lördag

det är så jag ser på saken

ännu en kampdag i livet

och utan snö på taken

ännu en lördag i livet

en lördag bland alla andra

ännu en lördag mot strömmen

på den väg jag av nåd får vandra

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/12 2016

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2016-12-24 13:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag beundrar den som går mot strömmen! Vi har yttrandefrihet i Sverige och måste värna om den!
2016-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP