Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANJA RUBINRÖD

anja rubinröd

ler och försvinner

vänlighet i ett

folkhav som brinner

öppen mot världen

lika mot alla

känslorna vilar

kan inte svalla

 

 

jag står bredvid

välsignar distansen

lever i frid

och håller balansen

elden hålls stången

får inte chansen

helighet kom och

fyllde vakansen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/12 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2016-12-24 13:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Obetalbart bra text - frid!
2016-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP