Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul rea har börjat på blåsning.

 

annandag jul blåser,

runt omkring  flyr filtar, kuddar, påsar,

solen skiner plus sju.




Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-26 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP