Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantisk annandagsbagatell...eller nåt...315

 

 

Vi var unga då

ville så gärna tro på

kärleken tiden

gick många förlorade

ögonblick tills vi av en

 

händelse möttes

igen hos en gammal vän

som döpt sin dotter

tänka sig efter dig du

som var första kärleken

 

rann ut i sanden

etsade sig bergfast

kvar i alla dar

år kommer och går första

kärleksminnet det består

 

så hur gick det sen

efter det att vi hade

mötts igen är en

förborgad hemlighet två

gamla vänner emellan




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-26 12:31



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vemodsvackert och berörande
2016-12-27

    ej medlem längre
Kramar om - läste ditt fina brev i antologin!
2016-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP