Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2016

flera gamla hjältar dog

som hjältar alltid gör

helvetet får aldrig nog

av dårar, som sig bör

krigets skörd, ett vittnesbörd

att människan är körd

men jag har en mäktig Gud

och vet att bön blir hörd

 

 

kalifatets galningar

härjade hejvilt

och från jorden ropar allt

blod som man har spillt

vissa har nu insett att

khadaffi hade rätt

de som använt sunt förnuft

som har sans och vett

 

flera gamla hjältar doh

snart tar alla slut

de är aldrig mer än nog

de är substitut

budskapet förkroppsligas

mitt i all panik

Skrifternas förkunnelse

som är helt unik

 

 

LARZ GUSTAFSSON  25-26/12 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2016-12-26 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP