Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glimmar

 

 

i hörnen

 

ljus

genom dörrspringor och tystnaden

med långa korridorer

där tiden flyr sakta

 

doftar

 

dit hjärtat slår

allt det vackra

 

i mörkret

 

så starkt

i ett tynande universum

 

ett rop efter svar

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-26 18:10



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
vacker liksom snöfallet utanför
2019-01-15

  KYREUS of Sweden
Appasionata.
2016-12-26
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP