Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKADAD

jag kom skadad

från kylan in i kärleken

jag kom kvaddad

och sträckte mig in efter den

brustet blodkärl

som varmt och varsamt

togs om hand

det är svårt när

man inte har ett

tryckförband

blod på jackan

just täckjackan

som värmer bra

hjälp mig, Jesus!

en jacka måste jag ju ha

 

 

storm över skeppsbron

men lugn i mitt sinne

nordan tar i men

snart är jag inne

inne med jackan

med blodfläckar på

livet går vidare

sjung hej & hå

 

 

LARZ GUSTAFSSON  27/12 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2016-12-27 13:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) fint skrivet och varma kramar Larz
2016-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP