Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under överhanden

Vi möttes i ljuset av en sinnlig sommar dag
Jag var stark och du var svag
Livet ville vända ut och in på allt som redan var klart

Hur kunde vi älska så
Vad hände och hur blev allt så svårt att nå




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-10 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP