Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik av undertecknad.


VÄNTAR

jag väntar

men medan jag väntar

verkar jag

jag gläntar

en smula på porten

varje dag

i Ordet

finns skattkarta, stöd

och manual

och bordet

med sannskyldigt bröd

min levnads val

 

 

jag väntar

vid korsvägens korsning

väntar jag

men vägskäl

forceras för fullt

när Du fått tag

om själen

som trilskas och ofta

spjärnat mot

som tjälen

när vi grävde gravar

i vårt klot

 

 

jag väntar

jag väntar och längtar

för jag vet

Du kommer

då lyfts jag ur min

belägenhet

till sommar

högt över vår skadade planet

jag väntar

 

 

LARZ GUSTAFSSON  28/12 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2016-12-28 14:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det är underbart att finns ett mål som väntar, att det bästa finns bortom graven.
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP