Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIMLEN SKA ÖPPNA SIG

en dag ska himlen öppna sig

och Jesus träda fram

Han kommer för att hämta oss som tror

vi lyfts Honom till mötes

Han som köpt oss med Sitt blod

och som en gång från denna jorden for

 

 

nu tröstar vi varandra

med Ord vi fått från Dig

nu lever vi i detta dyra hopp

ty en dag återvänder Han

och hämtar dig och mig

då får man lämna sin förnedringskropp

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/12 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2016-12-29 15:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, underbart!
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP