Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löften om höften


Alldeles uppäten

efter Jul och lite till
svullad

Vikt och mått drar till sig

nyårslöften som socker flugor;

Gott Nytt stora och små




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-30 09:57



Bookmark and Share


  thyra
Gott Nytt till dig också. Vissa löften skall man inte tala om för någon :)
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP