Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN RYTM



(Melodi: "We Are The Dead", Cortex)

jag har en rytm i mitt huvud
den följer mig varje steg jag går
gör inte ont när den slår
om du förstår

vi går mot vår
vi går mot vår

jag har en basgång i hjärnan
jag har en puls i mitt blodomlopp
cymbaler, pukslag som går non stop

som pop
och blitzkrieg bop

det finns ett grundheat i kroppen
den har byggts upp i decennier
det travar på som en envis ardenner

och rider spärr
min gamla märr


LARZ GUSTAFSSON  30/12 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2016-12-30 19:13



Bookmark and Share


  Marie Å
Kan bara hålla med the wildcat... en fantastisk text
2016-12-31

    ej medlem längre
Fantastisk text! Positiv!
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP