Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÄNDEBUDET

det här är ingen lustgård

men "ormar" finns det gott om

och satans tid är kort

så därför har han bråttom

det här är inget eden

men friden måste störas

det är den ondes vrede

som propsar på att höras

 

 

man spottar ur sig lögner

man drivs av lögnens fader

och loskor blir till spyor

som kommer i kaskader

man famlar i sitt mörker

bedragna, desperata

jag möter dem med kampropet

det är: "MARANATA!"

 

 

LARZ GUSTAFSSON 31/12 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2016-12-31 14:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, en kamp är det!
Bra skrivet!
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP