Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KANSKE ÅRETS SISTA

livet i ett krigstillstånd
nervtrådar på helspänn
vaktmanskapet går sin rond
jag är inte död än
en attack är luftburen
en attack är jordisk
överallt finns fienden
alltid lika mordisk

livet i belägrat land
livet som gerilla
långt från hemmets ljusa strand
tårar som vill trilla
lyft din blick så du kan se
rätta perspektivet
se på Honom som står fast
Han som gav dig livet


dold i katakomberna
den fördolda skatten
hit når inte bomberna
smädelsen och skratten
obruten förbindelse
ingenting kan skilja
mig från Faderns kärlek som
verkar i min vilja


LARZ GUSTAFSSON  31/12 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 334 gånger
Publicerad 2016-12-31 17:58



Bookmark and Share


  objekt3
Vi är alltför levande.
2017-01-02

    ej medlem längre
Stark berörande text!
Bra skrivet!
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP